Histora

Det var en gång...
En ung flicka som blev Odlingsträdgårsdmästare 1991, tillsammans med sin mamma och pappa började odlingen att gro, första växthuset byggdes.

Redan den sommaren frågade bekanta om det går att beställa begravningsbuketter hos oss och jo de gick bra sa vi. Första brudbuketten samma sommar var en stor utmaning, men bruden var nöjd och det var det viktigaste! Åren har gått sen dess...många buketter är bundna och tre har blivit en...men detta är nog ett sätt att leva och växa så som blommorna gör för man växer själv och med utmaningar som t.ex då ett av växthusen föll som ett korthus julen 2011 av stormen, gör en starkare! Det byggdes genast upp på nytt, plantorna va ju påväg... och vårt 20 års jubileum, våren 2012!

Nu har vi tre växthus, som har gett oss och våra kunder glädje under hittills 27 säsonger. Blombutiken blev till när det önskades ena och andra buketten, så nu har vi ett ganska stort urval snittblommor året om och vi förmedlar blommor på hela Kimitoön till glädje och sorg. Kondoleansadresser och kort hittar du också. Lite presenter kan man också hitta om man inte gillar blommor, mest sådanna saker som passar till trädgården, men också lite annat!

Det finns en lång dikt om Lycka och den slutar ....Vill du vara lycklig hela livet? Bli Trädgårdsmästare!!